Schildersbedrijf "Ultiem Schilderwerk” schilder Ankveen

De activiteiten van Schilderbedrijf “Ultiem Schilderwerk” is het aannemen van schilderwerken in en rond de gemeente Ankeveen met als doel uw woongenot te bevorderen.

Schildersbedrijf Ultiem Schilderwerk is gespecialiseerd in plafond en wand afwerking.

Een groot deel van de huidige nieuwbouw woningen heeft plafonds met spackspuit werk. Maar een belangrijk percentage van met name jonge bewoners geeft de voorkeur aan een strakke afwerking. Om dat te realiseren kunnen wij plafonds voorzien van stucwerk.
Passend bij het karakter van de wanden en het interieur kan er worden gekozen om het stucwerk te sauzen. Bij een landelijke of klassieke inrichting is het fraai om, op welke plafondafwerking dan ook, sierlijsten en ornamenten te plaatsen.

Heeft u een gipsplaten plafond dat nog moet worden afgewerkt?
Laat dat over aan ons specialisten in, wij kunnen de juiste afwerking adviseren en de klus uitvoeren.

Schildersbedrijf “Ultiem Schilderwerk” kiest bewust voor duurzaam schilderwerk om het milieu zo min mogelijk te belasten. Bij de keuze van de door ons gebruikte verf letten wij op prijs kwaliteit en of het minder milieubelastend is!

Daarnaast gebruiken wij de nieuwste gereedschappen en technieken waardoor uw klus sneller wordt afgerond en het overlast tot een minimum wordt beperkt. Dit resulteert in lagere kosten voor u (ook heel fijn voor uw portemonnee!) en wij komen onze afspraak na: “goede kwaliteit voor een redelijke prijs”.


 06-14350266
Schildersbedrijf Ankeveen - Schildersbedrijf Ultiem Schilderwerk

Onze contact gegevens

Ultiem Schilderwerk

Vreelandseweg 39
1394BL Nederhorst den Berg

   06-14350266

   info@ultiemschilderwerk.nl

Privacy

 

Routeplanner

Blocs